Brändätyt yrityslahjat with prices


 

Hanki yrityksellesi terveelliset ja herkulliset yrityslahjat - helposti ja nopeasti!

Halusitpa sitten kiittää henkilökuntaasi hyvin tehdystä työstä tai lähettää kausiluonteisia terveisiä asiakkaalle tai kumppanille, tyylikkäät leivontaseoksemme ovat mieluisa lahja! Lisää yrityksesi logo ja haluamasi viesti ainutlaatuisiin ja harkittuihin yrityslahjoihin, joista jää vastaanottajalle hyvä maku suuhun.
Flow Bake -kasvipohjaiset sekoitukset on valmistettu korkealaatuisista ainesosista, jotka on valittu huolella maun, koostumuksen ja ravitsemuksen mukaan. Leivontaseoksemme ovat luomusertifioituja, eivät sisällä gluteenia, puhdistettua sokeria tai ikäviä lisäaineita. Kaikki kuivat aineet sisältyvät kätevästi 100% kierrätettävään pussiin.
Flow Bake - Luomu Gluteeniton Vegaani - LeivontaseosFlow Bake - Ei valkoista sokeria -Kierrätettävä pussi
Ostamalla yrityslahjat meiltä, viestit myös tukevasi kotimaista yrittäjyyttä ja osoitat, että yrityksesi välittää ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista sekä terveydestä.

Näin tilaat oman leivontaseokset 

 1. Valitse mieluisa leivontaseoksesi

Kanelimuffinssi -leivontaseos

Flow Bake Muffin mix

Anna vastaleivottujen muffinien tuoksun täyttää kotisi. Flow Bake -muffiniseoksella leivot kuohkeita kanelimuffineja käden käänteessä. Pakkaus sisältää kaikki kuiva-aineet. Makeutusaineena on käytetty kookossokeria. Lisäät vain kasvimaidon, öljyn ja kananmunat (tai vegaanisiin muffineihin soijajogurttia) - ja mukaan vielä omenaviipaleet tai suklaahiput..et voilà!

Yhdellä pakkauksella leipoo 10 muffinia.

Ainesosat: Jauho (täysjyväriisijauho*, kikherne*), kookossokeri*, perunatärkkelys*, leivinjauhe* (perunatärkkelys*, kaliumtartraatti, natriumkarbonaatti), kanelijauhe*. *Luomu

Kaura-suklaahippukeksi -leivontaseos

Chocolate Chip & Oat Cookie mix

Uunituoreet ja pehmeät suklaahippukeksimme ovat vastustamattomia. Ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, kuten reilun kaupan suklaahipuista, kuitupitoisesta kotimaisesta kaurasta ja pellavansiemenistä.

Pakkauksella leipoo 12 keksiä.

Ainesosat: Tattarijauho*, kaurahiutale** (26%), kookossokeri*, suklaahippu***(12%) (raakaruokosokeri*, kaakaomassa*, kaakaovoi*, väh. kaakaota 60%), pellavasiemenrouhe*, ruokasooda, merisuola.
*Luomu
**Luomu gluteeniton kaura
***Luomu, Reilun kaupan. Saatta sisältää jäämiä maidosta, pähkinästä ja soijasta.

Porkkanakakku -jauhoseos

 Carrot Cake mix

Ihanan kuohkean ja herkullisen porkkanakakun leipominen ei voisi olla helpompaa! 

Pakkauksella leipoo yhden porkkanakakun.

Ainesosat: Jauho (täysjyväriisi*, kikherne*), kookossokeri*, perunatärkkelys*, kaneli*, leivinjauhe* (perunatärkkelys*, kaliumtartraatti, natriumkarbonaatti), ruokasooda, inkivääri*, neilikka*. *Luomu

2. Lisää yrityksesi logo ja haluamasi viesti

Toimita meille yrityksesi logo ja vapaavalintainen tervehdys - suunnittelemme sen perusteella pakkauksen etiketin. Tässä on esimerkkejä siitä, miltä se voisi näyttää:Yrityslahja Liikelahja Kotimaisia Liikelahjoja - Flow Bake Piparkakku-seos


Yrityslahja Liikelahja Kotimaisia Liikelahjoja - Flow Bake Porkkanakakkuseos
Yrityslahja Liikelahja Kotimaisia Liikelahjoja - Flow Bake Porkkanakakkuseos

 

  3. Valitse tilausmäärä

Määrä Hinta/kpl
50 kpl 5,94 € + alv
100 kpl 5,33 € + alv
150 kpl 5,02 € + alv
250 kpl 4,60 € + alv 
500 kpl 4,36 € + alv 

Vielä suurempia määriä varten ota yhteyttä tiimiimme osoitteessa info@flowbake.com ja pyydä tarjous.

Kaikkiin hintoihin lisätään € 60 + alv  joka sisältää oman leivontaseoksi pakkauksen suunnittelun ja painoaineiston tekemisen. Vedoksen tarkistusmaksu 25 € + alv.

4. Toimitus

Kun olet hyväksynyt suunnittelemamme etiketin, toimitusaika on noin 7 arkipäivää. 

 5. Ota yhteyttä

Oletko valmis tilaamaan? Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme!